• Krmení zvířátek

          • Do fotoalba byla přidána nová galerie Krmení zvířátek.

            V úterý 24. 1. 2023 jsme s dětmi ve školní družině, pověsili na školním dvorku další ptačí krmítko. Děkujeme za něj. Jako každý rok myslíme na ptáčky, které přikrmujeme v zimě. Děti donesly semínka slunečnice, zrní, proso, koule pro ptáčky. Moc rádi pozorujeme, co ptáčkům chutná a kolik druhů ptáčků už poznáme.

            Odpoledne jsme s družinou vyrazili na procházku do lesíka u Kalvárie. Děti udělaly dvě skupinky a nachystaly pro zvířátka dobroty: sušený chléb, zrní, seno, mrkev a jablka. Určitě se půjdeme podívat, jak jim chutnalo.

            Za nachystané krmení moc děkujeme.

            D. Horáková

          • Karneval ve ŠD 2023

          • Do fotoalba byla přidána nová galerie Karneval ve ŠD 2023.

            Dne 8. 2. 2023 proběhl ve školní družině Maškarní rej. Děti si nazdobily chodby, třídu, nástěnky, okna maskami zvířátek, pohádkových bytostí. Z krepového papíru poskládaly barevné hady. Paní vychovatelka dětem pomohla do připravených masek, namalovala děti a Rej mohl začít. Při hudbě se masky představily a ukázaly v celé své kráse. Tancovalo se ve dvojicích, s koštětem i na složené papíru. Děti tančily, soutěžily a hrály oblíbenou židličkovanou. Na závěr dostaly sladkou odměnu a rozešly se vesele domů.

            D.Horáková